diumenge, 12 d’octubre del 2014

CAP DE SETMANA DE LA FOSCOR

Coincidint amb el canvi d’hora, el darrer cap de setmana d’octubre, les entitats Acció Solidària Vallès, Ateneu del Món i Cooperación y Ayuda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze proposen un cap de setmana de cultura i oci, o el que és el mateix, de teatre i gastronomia, sota el nom de “CAP DE SETMANA DE LA FOSCOR”.

Per una banda, després de l’èxit de l’estrena de l’obra Desafinant! durant la Festa Major i davant la quantitat de públic que es va quedar sense entrada, la companyia “Onze Al Teatre” torna a La Patronal per oferir dos nous passis sota la direcció de Núria Colás: un, dissabte 25 d’octubre a les 21h i l’altre, diumenge 26 a les 18h.


L’obra afronta amb humor les relacions amoroses a través d’un seguit d’escenes sobre el món de la parella que ens faran reflexionar, riure i sentir-nos-hi identificats en més d’una ocasió. El preu de l’espectacle és de 5€ per entrada anticipada o 6€ el mateix dia de la funció.

I si dissabte voleu tenir la vetllada perfecta, podeu optar per sortir del teatre i anar directament a sopar al Restaurant Lossum (c/Barcelona, 94), que ofereix un menú de tardor especial per l’ocasió. El Pack Teatre + Sopar Lossum tindrà un preu especial de 25 €.

Les entrades es poden comprar a la Papereria DIN-A4 de manera anticipada o el mateix dia a La Patronal (Sant Quirze del Vallès).

El benefici de les activitats anirà destinat a l’Escola d’Oficis Karogen Assk, al Senegal.


Us hi esperem per passar una bona estona!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada